Kviešu iesals (Vācija) - 1kg
Kviešu iesals (Best Wheat Malt) var uzsvērt putu svaigumu ( arī putu noturību ) un tipisku augšējās rūgšanas kviešu alus garšu.
Best Malz iesalnīca iesalu graudu ražošanā izmanto lēnu iesalēšanas tehnoloģiju, ko augstu novērtē aldari visā pasaulē.
Krāsa
- 4.0 EBC
Extract fine grind, dry basis % 83,8
Fine-coarse-difference % 2,4
Viscosity (8,6%, mPa.s) mPas 1,92
Protein, dry basis % 12,4
Kolbach index % 41,2
Hartong index (VZ 45° C) % 34
Wort colour EBC 4,0
Wort pH 5,70
Crop 2023
Grading < 2,2 mm % 0,7
Pielietojums
- Kviešu ali, Gaišie ali, Ali ar zemu alkohola daudzumu vai bezalkoholiskie ali, Augšējās rūgšanas ali, Kölsch, Eili, Hefeweizen, Alt
Ieteicams pielietot
- līdz 60%
Ražots Vācijā, Best Malz iesalnīcā - 2023. gada raža
Lēni radīts Bavārijā...
Bez maksas varam sadrupināt iesala graudus, drupināšanas dzirnavas ir speciāli ieregulētas kvalitātei, nevis kvantitātei. Mūsu drupinātāja valču ātrums ir ieregulēts ap 280-320apg/min. un tiek uzskatīts par optimālu ātrumu iesala graudu drupināšanai