Vienna miežu iesals (Vācija) - 1kg
Šo iesalu ( BEST Vienna) parasti izmanto augšējās un apakšējās rūgšanas aliem, izveidojot dzintara nokrāsas alu. Bāzes iesals.
Vienna iesals padziļina gaiši zeltaino alus krāsu un izveido patīkamu tumīgu garšu. Rūpīgi izvēlētie miežu iesala graudi tiek izmantoti Vienna iesala ražošanai un tiek pielietots speciāls iesalēšanas process. Šis iesals ir ar augstu enzīmu daudzumu, kas palīdzēs brūvēt dažādus alus stilu alkoholiskos dzērienus.
Best Malz iesalnīca iesalu graudu ražošanā izmanto lēnu iesalēšanas tehnoloģiju, ko augstu novērtē aldari visā pasaulē.
Krāsa
- 8.0 EBC
Extract fine grind, dry basis % 82,0
Fine-coarse-difference % 1,3
Viscosity (8,6%, mPa.s) mPas 1,55
Friability % 89,0
Glassiness % 0,6
Protein, dry basis % 11,1
Soluble protein, dry basis % 4,9
Soluble nitrogen mg/100g 712
Kolbach index % 40,1
Hartong index (VZ 45° C) % 39
Wort colour EBC 8,0
Wort pH 5,80
Crop 2023
Grading > 2,5 mm % 94,1
Grading < 2,2 mm % 0,5
Pielietojums
- Vienna , Pale Ale ali, Blond eili, Dzintara lāgeri, Zeltainie eili, Märzen, Porteri, Export, un citi ali
Ieteicams pielietot
- līdz 100%
Ražots Vācijā, Best Malz iesalnīcā - 2023. gada raža
Lēni radīts Bavārijā...
Bez maksas varam sadrupināt iesala graudus, drupināšanas dzirnavas ir speciāli ieregulētas kvalitātei, nevis kvantitātei. Mūsu drupinātāja valču ātrums ir ieregulēts ap 280-320apg/min. un tiek uzskatīts par optimālu ātrumu iesala graudu drupināšanai